Lilly v Ant-Manovi, Expendabelles to myslí vážně

Evangeline Lilly se možná v Ant-Manovi stane dcerou Michaela Douglase. Lego Příběh bude pokračovat a zelenou dostala i ženská verze Expendables.

Evangeline Lilly a Ant-Man

Evangeline Lilly, která se proslavila účinkováním v mysteriózním seriálu Ztraceni, dostala nabídku hrát hlavní ženskou postavu v připravovaném Ant-Manovi. Koho by měla Lilly hrát? Spekuluje se o postavě dcery původního Ant-Mana Hanka Pyma, kterého ztvární Michael Douglas a samozřejmě v úvahu připadá také role potenciální partnerky Ant-Mana Scotta Langa, kterého si zahraje Paul Rudd.

LEGO film pokračuje

Kostičkový celovečerák se dočkal velmi kladných ohlasů, což nezůstalo bez odezvy a ve studiu Warner Bros. se už začíná pracovat na druhém dílu. Do psaní scénáře se pustil Jared Stern, který má v repertoáru například Raubíře Ralfa a Bolta.

The Expendabelles mají režiséra

Původně avizovaná svérázná ženská verze akčňáku Postradatelní má režiséra. K projektu se odvážně připojil Robert Luketic, scénář píší Kirsten Smith a Karen McCullah Lutz. Tito lidé spolu již pracovali na snímku Pravá blondýnka. Nyní už začíná být nad slunce jasné, kudy se budou Expendabelles ubírat. Zábavu, akci nebo nadsázku raději nečekejte.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

LEGO® příběh

(The Lego Movie)

Režie: Phil Lord, Chris Miller, Chris McKay

Expendabelles

Režie: Robert Luketic

Ant-Man

Režie: Peyton Reed

Další články v kategorii